Eder Carràs Buide

Graduada en el CFGS en Tècniques d’Actuació Teatral a l’Aula Municipal de Teatre de Lleida, on també ha participat en diferents tallers de teatre i teatre musical. Actualment és actriu a la Cia. El Sidral i Fadunito, també ha treballat en altres companyies com Zum-Zum Teatre o Teatre Nòmada, ha protagonitzat El Club Banyetes a TV Lleida i ha set membre del grup vocal Be1Beat.

A més a més és professora de teatre per a nens i nenes i joves.

Actualment rep classes de cant i de dansa.

Membre fundadora de Cia. Apropet.

Alba Godoy Dominguez

Graduada en el CFGS en Tècniques d'Actuació Teatral de l'Aula Municipal de Teatre de Lleida. Ha participat en la companyia juvenil de l'Aula durant tres anys, així com en diversos tallers per a joves. També ha estat membre de les companyies Fadunito i L'Esponja Teatre. Ha set professora de teatre per a nens i joves a l'Aula Municipal de Teatre de Lleida.

Membre fundadora de Cia. Apropet.

Marta Moreno Sanchez

Graduada en el CFGS en Tècniques d'Actuació Teatral de l'Aula Municipal de Teatre de Lleida. Ha participat en la companyia El Guirigall del Galliner de Girona i en el microteatre durant el festival FITAG del 2014. Ha treballat amb El Celler del Teatre. S'ha iniciat en la dramatúrgia en un curs amb Marc Artigau.

Membre fundadora de Cia. Apropet, on comença a experimentar la direcció.

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter

© 2017 CIA. APROPET